O ata fa'amuta tautala o lo'o fa'aosoina mana'oga maketi

O le maketi o ata tifaga faʻasalalau tautala i le lalolagi e faʻamoemoe e resitalaina se CAGR o le 9.9%. Faʻateleina le faʻaaogaina o ata faʻamavae tautala i faiga toe faʻaaogaina i pisinisi eseese o loʻo faʻauluina ai le manaʻoga o maketi. E ala i lenei mea, o le tau o maketi o le a oʻo atu i le $ 743.8 miliona i le 2028.
Ole lipoti lata mai ole Global "Oral Dissolving Films Market" suʻesuʻega a le Researcher e maua ai faʻamatalaga i faiga faʻaonaponei ma le tuputupu aʻe o le pisinisi i le lumanaʻi mai le 2022 i le 2028. faailoaina le ala talafeagai mo le maualuga o le tuputupu ae mo tagata taaalo i lenei maketi.
Oral Dissolving Film Market Split by Type and Application.O le tuputupu aʻe i vaega e maua ai faʻatusatusaga saʻo ma faʻamatalaga mo faʻatauga e ala i le ituaiga ma le faʻaogaina i tulaga o le voluma ma le tau i le vaitau 2017-2028. O lenei ituaiga o auʻiliʻiliga e mafai ona fesoasoani ia te oe e faʻalautele lau pisinisi e ala i le faʻatatauina maketi fa'ailoga agavaa.
O le lipoti mulimuli o le a faʻaopoopoina ai se auiliiliga o le aʻafiaga o le faʻamaʻi Covid-19 ma le taua a Rusia-Iukureini i luga o pisinisi.
O le au suʻesuʻe poto masani ua faʻaputuina a latou punaoa e fai ai suʻesuʻega o le Oral Dissolving Films Market e maua ai se aotelega o uiga autu o pisinisi ma e aofia ai se suʻesuʻega a le Covid-19. taofiofi e a'afia ai le laufanua fa'afanua ma le si'osi'omaga fa'atauva o le alamanuia.
O le suʻesuʻega e aofia ai le tele o maketi o le Oral Dissolving Film i le taimi nei ma lona faʻatupulaia e faʻavae i luga o le 6-tausaga faʻamaumauga ma faʻamatalaga a le kamupani o taʻaloga autu / gaosiga:
A o faʻaleleia le tamaoaiga o le lalolagi, o le tuputupu aʻe o ata faʻamavae tautala i le 2021 o le a avea ma se suiga tele mai le tausaga talu ai. miliona i le 2022, faʻatasi ai ma se suiga o le% i le va o le 2021 ma le 2022. O le aofaʻi o maketi o ata tifaga faʻasalalau i le lalolagi atoa o le a oʻo atu i le $ 743.8 miliona i le 2028, faʻatupulaia i le CAGR o le 9.9% i le vaitaimi o auiliiliga 2022-2028.


Taimi meli: Iuni-18-2022

oloa fa'atatau