Le Talo Tele Ta'amilosaga Su'esu'e

——Ulufale atutele tarako optical, co.,ltd

E manaʻomia e le pulega faʻapisinisi se filosofia, e ausia ai se filosofia masani ma tagata faigaluega uma.

Pipiimau i le filosofia o le mea saʻo e pei o se tagata soifua, faʻataʻitaʻiina le misiona faʻatasi ma fatuina le fiafia mo tagata faigaluega uma.

iu1

I le 7:10 i le taeao, i le puao timuga tautotogo,Masini Fa'atasiO uo ma isi Seiwajyuku(a'oga fa'afoe) na o atu itele tarako optical, co.,ltd,(faapuupuu o le Tarako Telei Taimu Mountain, Fuding, Fujian, Saina.7:20 am, na taunuu uma tamaiti aʻoga i le fale gaosimea, o loʻo i ai se laufanua matagofie ma le faʻafefeteina ma se seti atoa o mea gaosiga ma mea e nonofo ai.

O le taimi lava na matou ulufale atu ai i le falegaosimea, na vave ona matou lagonaina le matagofie o le fonotaga faalevaiaso a le aufaigaluega atoa a Great Dragon.O tagata faigaluega uma sa faia faamalositino i le taeao ma le agaga tumu, ma sa atamamai ma mama a latou gaioiga.Ina ua uma faamalositino i le taeao, ona amata loa lea o le faamalositino i le taeao - o le Eight Duan Jin.Sa le mafai ona matou taofi ae na o le sisiva faatasi ai.O le timu o le tautotogo, atonu e le mafai ona tatalia le naunautai o tagata uma, na amata ona tafetafea malosi, ae o matou uma na tumau i le tutu ma tumau, tauloto faatasi le "Great Dragon Philosophy", le misiona a le kamupani, vaaiga, tulaga faatauaina ma le sefululua mataupu faavae o le pulega a Kazuo Inamori. .O le galuega o le aso e taoto i le taeao, ma o lenei ituaiga o faamalositino i le taeao ma sauniga taeao o loʻo faʻaauau pea i Great Dragon mo le tele o tausaga.

Mulimuli ane, na matou o atu i le mafutaga faaleaoaoga, ma o le mea na sili ona faagaeetia ai i matou, o le faleaoga, o le ofisa, o le hall ma le alalaupapa na toetoe lava a ufitia uma i le filosofia pulega a Mr. Inamori, o le sefululua pulega faavae, o taumafaiga e ono, o le Qualifications. o se Taʻitaʻi, ma isi, ina ia faʻauʻuina pea le aufaigaluega i le siosiomaga o filosofia, ina ia mafai ai e le Dragon Tele ona faʻasoa moni lana filosofia ma ana tagata faigaluega.

O le mea e mafai ona tatou vaʻaia o foliga ataata fiafia o tagata faigaluega ma lagona o le aiga oTarako Silie mafanafana ma malosi.

Ae te'i ane, sa savavali faatasi le vaega i le Potu Konafesi. 1.lea na usuina ai e le vaega atoa le "Song ofMotherland" ma faitau le "Tarako SiliPhilosophy" fa'atasi ai ma le ta'ita'i o le vaega. Mulimuli ane, na matou aga'i atu loa i le Potu Konafesi ateatea ma filosofia.. 2.lea na saunoa ai Mr. Dong Ganming e uiga i le talafaasolopito oTarako Silifa'avaeina ma le tuputupu a'e o kamupani.I le faaiuga o le 2008, na tupu ai le faaletonu tau tupe maTarako Sili, i le avea ai o se pisinisi e auina atu i fafo, na vaaia ai le fesuisuiai o lona malosi ma le suiga o le siosiomaga faavaomalo ma le pa'ū tele o ana faʻatau.I tausaga na sosoo ai, sa fesuisuiai foi le faatinoga o pisinisi mai le lelei i le leaga.Ina ia toe suia le tulaga, sa ia auai i le toetoe lava o ituaiga uma o aoaoga i Saina ma saili fautuaga faafomai i soo se mea, ae e lei manuia lava le pisinisi.I le 2015, na laki ai Mr Dong e feiloai ai ma Seiwajyuku ma lona faatonu, Mr Inamori, ma manatu ia te ia o se tupua faaleagaga ma se fetu e mulimuli ai i lona olaga atoa o se tagata fai pisinisi o le amiotonu ma le lauiloa tele.I lalo o le faatosinaga a le filosofia a Inamori,Tarako Silimaua lana misiona, ma le faamoemoega ma le uiga o lana galuega.Talu mai lena taimi o Mr. Dong sa agai i luma i le suʻesuʻeina o filosofia pulega a Inamori.Pe o ia i fafo, i malaga faapisinisi, po o aso malolo, e i ai lava i taimi uma 2-3 tusi a Mr. Inamori i lana ato ma faitau i soo se taimi na te mafaia, toetoe lava a le toilalo.

Faatasi ai ma le mea saʻo e pei o se tagata soifua e pei o le faavae teori, ma altruism i le lalolagi e pei o lana faiga faavae o le faamasinoga, Great Dragon atiina ae se vaega o 'au ma le lotofuatiaifo moni ma le amiosaʻo, ma faʻaalia le loto susulu o le le manatu faapito altruism i lana pulega faʻapisinisi, faʻasalalau. alofa ma le malamalama.I le tolu tausaga na sosoo ai, na faʻataʻitaʻiina e Great Dragon se auala atoatoa ma faʻaogaina e faʻalauiloa ai mea taua o le pulega o le Inamori, ma o le eleele o le pulega na suia tele ma faia ai se oso maualuga i luma.

Sa taumafai pea Mr. Dong e avea le kamupani ma se mea manaia, mafanafana, alofa, dojo mo i latou o loo tauivi, ma sa ia faia.O le pule oTarako Sili's foreign trade department, lea na ulufale maiTarako Silifa'atasi ai ma a'oa'oga i le a'oga maualuga, fa'agesegese ona a'oa'oina ma fa'alelei iTarako Sili, na tupu a'e ma avea ma pule o le matagaluega o fefa'ataua'iga i fafo na te mafaia ona fa'afoeina o ia lava, ma tu'uta'ua i vaega umaTarako Siliiloiloga a totonu.O le malosi faamaualuga o le atinaʻe ia te ia na paʻi atu i tagata uma i la matou taamilosaga, o se faʻailoga manino o le tino ma le toto o le misiona a le atinaʻe.Ma o lenei,Tarako Silio lo'o fa'aauau pea ona a'oa'oina le tele o tagata fa'atauva'a ona o lo latou lagona malosi o le misiona latou te fa'aauau pea ona fa'amamāina o latou agaga ma fa'aleleia atili i latou lava.

Mulimuli ane, na tuuina atu e Mr. Dong se aoaoga e uiga i le pulea o le amoeba i tamaiti aoga uma, ma aoao ai le uiga o le pulea e le tagata lava ia ma pulea tutoatasi.Ma ia mafai ona faʻaaogaina lenei faʻataʻitaʻiga i totonu o le kamupani.Na latou a'oa'oina fo'i pe fa'apefea ona fai se fuafuaga fa'aletausaga a le amoeba, fa'aleleia le tau fa'aopoopo i le iunite o le taimi.Fa'atasi maTarako SiliO le aafiaga o le amoeba, na matou iloa uma lava le aoga tele.

I le tulaga o le tulaga tau tamaoaiga o loʻo i ai nei o le faʻamaʻi, Mr.Dongfa'asoa mai fo'i le poto tele i le fa'aoso i le pa'u o le tamaoaiga, e aofia ai le 1 puipuiga fa'asagatau + 5 ta'iala fa'asagatau.O se tasi o le 1 puipuiga e faʻatatau i le fatuina o tupe maua maualuga, ae o le 5 faʻasagaga taʻiala, e taʻua.

1: Ia saunia e maketi ma osofaʻi i lima uma

2: Atiaʻe oloa fou falegaosimea ma suʻesuʻe faʻataʻitaʻiga pisinisi fou

3: O lima uma i luga o le nofoa e faʻaitiitia ai tau atoa

4: A amata loa galuega, e tatau ona maualuga le gaosiga

5: Fausia sootaga lelei o le tagata lava ia

"O le lelei itiiti e pei o le leaga tele, o le lelei tele o le alofa tele",Tarako SiliOptics e lagolagoina i taimi uma le igoa ma le misiona o le amiotonu sili, e le gata i le taʻitaʻia o le aufaigaluega i totonu o le atinaʻe i le fiafia, ae faʻamaʻi ai foʻi uso a Wenzhou Seiwajyuku (aʻoga pulega) e faʻaleleia ma agai i luma faʻatasi e tetee atu i le matagi.Ia faʻasoa le filosofia ma tagata faigaluega uma ma faʻatagaina tagata faigaluega uma e auai i le gaioiga, i lalo o le valaau a le misiona, e fausia faʻatasi le dojo o le au tauivi ma liliu le atinaʻe i se fale matagofie moni.

iu2
iu3
iu4
iu5

Taimi meli: Iuni-16-2022

oloa fa'atatau